IMG_20201230_35913.jpg

U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" najmlađim članovima (2010. godište i mlađi) KK "Leotar" podijeljeni su novogodišnji paketići. Preko pedesetak djece nestrpljivo je i sa osmijehom na licu čekalo uručenje paketića koje su im uručivali njihovil prvotimci trebinjskog Premijer ligaša.

Nakon uručenja slijedilo je i fotografisanje.

Trener Dražen Šegrt je naglasio da košarkaški klub ima dosta djece u omladinskom pogonu i osjećali su potrebu i želju da ih obraduju sa novogodišnjim paketićima tako da su napravili akciju "stari za mlade".

"Ova djeca treba da osjete da su dio kluba, jedne fine priče i jedne velike košarkaške porodice. Nama je to ništa, ali djeci to puno znači jer dobijaju poklon od kluba,uručuju im to prvotimci i na taj način se razvija ljubav prema klubu", rekao je Šegrt.

Kapiten KK "Leotar" Đorđije Ninković je istakao da je ovo lijepa akcija uprave i igrača kluba.

"Obradovali smo najmlađe članove kluba i na taj način pokazati humanost prema djeci, družićemo se sa njima i mislim je to velika stvar i za nas i za njih. Želimo im prenijeti košarkaško znanje, a i ljudske osobine jer oni prije svega treba da budu dobri momci, ljudi, a onda i dobri košarkaši", iskren je Ninković.

Desetogodišnji Stefan Miladinović trenira košarku godinu dana.

"Presrećan sam jer sam dobio poklone od kluba u kojem treniram. Volio bih da igram kao Ninković, Aleksić, Šakotić...", rekao je Miladinović.