Mostar.jpg

Nosilac liste "Ostajte ovdje - zajedno za naš Mostar" Velibor Milivojević danas je, zajedno sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i njegovim zamjenikom Slađanom Skočajić, posjetio nekoliko srpskih povratničkih porodica u mostarskom naselju Potoci i istakao da je potrebno učiniti boljim život svake porodice u ovom kraju.

Milivojević je naveo da je sa sugrađanima razgovarao o svim poteškoćama povratničkih porodica u Mostaru.

"Sagledali smo mogućnosti i potrebe ovog stanovništva, te smo sigurni, u vremenu koje dolazi i organizujući srpsku zajednicu, da ćemo doći do svake porodice i život u ovome kraju učiniti boljim", poručio je Milivojević.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da će Srbi u Mostaru i u narednom periodu imati punu podršku Trebinja, kao i da je za srpsku zajednicu veoma važno da izabere svog predstavnika koji će se boriti za njene interese.

Ćurić je poručio da je i on, kao i raniji načelnici hercegovačkih opština, u Mostaru ne radi miješanja u izborni proces, već s ciljem podrške svom narodu.

"Ne treba da se dijelimo, i onako nas nema dovoljno i svakog dana nas je manje. Ovo je trenutak da pokažemo Mostaru jedinstvo, a, kada se Mostar složi, to treba da bude primjer i ostalim opštinama i gradovima da se ljudi dokazuju radom i djelima, a ne samo pričom", rekao je Ćurić.

On je istakao da je veoma važno što su se dvije najveće stranke iz Republike Srpske - SNSD i SDS u Mostaru ujedinile u zajedničkom nacionalnom interesu.