Zok leotar.jpg

Nakon subotnje utakmice u Bijeljini ŽOK “Leotar” je produžio za Beograd gdje je učestvovao na 2. Memorijalnom turniru "Mirko Butulija" i osvojio treće mjesto.

Na ovom turniru učestvovali su pobjednik (domaćin) OK "Radnički", drugoplasirana ekipa OK "013" iz Pančeva i četveroplasirana ekipa OK "Sterija" iz Beograda.

Trebinjke su otišle na turnir na poziv prijatelja iz OK Radnički, a i prošle godine su igrale na turniru.

Bila je ovo prilika da se drugu godinu zaredom oživi sjećanje na čovjeka koji svoje porijeklo vodi iz Trebinja, a koji je po svom radu i doprinosu za razvoj sporta uopšte bio veoma poznat.

U polufinalnoj utakmici Trebinjke su poražene od juniorske selekcije domaćina sa 2:0. U utakmici za treće mjesto Leotar je pobijedio člana Prve lige Srbije OK "Sterija" sa 3:1. Utakmice za plasman igrale su se na tri dobijena seta, a polufinalne na dva. Najkorisniji igrač turnira je Aleksandra Ivanović iz pobjedničke ekipe.

Trener Mišo Pešić nije krio riječi zahvalnosti prema domaćinu.

"Veliku zahvalnost za vrhunsko gostoprimstvo dugujemo OK "Radnički", u nadi da ćemo kada prođe ova pandemija vratiti bar mali dio onoga što smo doživjeli ove, ali i prethodne godine. Rezultat na turniru svakako je bio u drugim planu, ali moje igračice pokazale su odličnu odbojku", naglasio je Pešić.