cvjecari-nedeljko-lambeta-komunalno-2.jpg

Vlada Republike Srpske na današnjoj sjednici razriješila je dužnosti v.d. direktora opšte bolnice Trebinje Ljubicu Miljanović na njen lični zahtjev, a za v.d. direktora na period od 60 dana imenovan je Nedeljko Lambeta.

Lambeta je bio direktor”Komunalnog” Trebinje.

Pored toga, umjesto Dragutina Škrebića koji je nedavno podnio ostavku na mjesto v.d. direktora Inspektorata Republike Srpske na tu funkciju na period od 90 dana imenovan je Milovan Krčo.

Dužnosti su razriješeni i članovi privremenog Nadzornog odbora Elektroprivrede Republike Srpske Siniša Mandić i Zoran Obrenović, a umjesto njih na period od dva mjeseca imenovani su Milimir Guzina i Branislav Novaković.

– Olivera Brdar Mirković razriješena je dužnosti v.d. direktora Osnovne škole “Jovan Cvijić” u Brezičanima, a na njeno mjesto na period od 90 dana imenovana je Branka Šalabalija. Olivera Brdar Marković imenovana je za v.d. direktora Ugostiteljsko-turističke škole u Prijedoru, umjesto Valetine Sovilj koja je takođe razriješena sa te dužnosti na današnjoj sjednici – potvrđeno je Glasu.