Zok leotar.jpg

U 9. kolu Prve lige Republike Srpske ŽOK "Leotar" je u Trebinju porazio OK "Libero" sa 3:1. Ovo je peta pobjeda igračica sa juga Hercegovine (imaju četiri poraza), a treći poraz ekipe iz Bijeljine.

Ekipa iz Bijeljine se predstavila kao mlada i borbena i prvi set je dobile sa razlikom 25:27. Drugi set su domaće igračice dobile sa 25:21, a treći sa 25:16 i povele su 2:1 u setovima.

Četvrti set pripao je takođe Leotaru sa 25:18.

Meč je trajao 121 minut.

Nakon utakmice trener Mišo Pešić je rekao da se njegova ekipa pripremala cijelu sedmicu za utakmicu znajući da ih očekuje teška utakmica.

"Prvi set smo igrali nervozno i dosta smo griješili. U ostalim setovima naša se igra poboljšala i zasluženo smo pobijedili. Sve igračice koje su igrale i bile na klupi dale su svoj doprinos pobjedi koja nam mnogo znači u nastavku prvenstva", rekao je Pešić.

Narednog vikenda ekipa ŽOK Leotar gostuje u Bijeljini kod OK "Radnik" koji ima sedam pobjeda i dva poraza.

ŽOK "Leotar": Berak, Kukurić, Radović, Milović, Runjevac, Vujović, Jeremić, Govedarica, Vulić, Medan, Spahić. Trener: Mišo Pešić.

OK "Libero": Đukić, Tojić, Vidaković, A. Cacanović, J. Cacanović, K. Cacanović, I. Džuvić, Kićanović, Dragoslavić, Milošević, J. Džuvić. Trener: Bojan Kvrgić.