Nenad nesic.jpg

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je sinoć da je rekao 'ne' predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku da bi rekao 'da' budućnosti Republike Srpske.

On je, gostujući na Face TV, još jednom je istakao da se ne boji Milorada Dodika.

"Ne bojim se Dodika! Što bih ga se plašio?! Dodik me nije doživljavao kao nekog ozbiljnog predsjednika i imao je bolji odnos sa nekim mojim saradnicima. Neću s Dodikom, imam ja 'žišku' i energiju", stava je Nešić.

On je istakao da je DNS stranka promjena a to je potkrijepio podsjećanjem da su gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić 2016. godine i predsjenica RS Željka Cvijanović 2018. godine pobijedili uz podršku DNS-a, pa je tako i danas uz njihovu podršku Draško Stanivuković iz PDP-a pobijedio u Banjaluci, a Ljubiša Petrović iz SDS-a u Bijeljini.

Upitan o pritiscima da se skine tabla Radovana Karadžića ispred Doma na Palama, Nešić je rekao da mu se sviđa tabla Radovan Karadžić.

"Da sam je ja stavio, nikad je ne bih skinuo ni pod kakvim pritiscima! Ako je Dodik skine, naći će rješenje da se opravda, ali sumnjam da će je skinuti! Ostaće istrajan! Ovlaštenja koja ima Incko vraćaju nas u srednji vijek!", rekao je na Nešić na Faceu.