rekonstrukcija ulice zasad.jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić posjetio je danas lokaciju na kojoj se vrši rekonstrukcija Ulice Joanikija Pamučine u trebinjskom naselju Zasad, koja je sada proširena tako da su mještani dobili parking-mjesta.

Predsjednik mjesne zajednice Zasad Slavenko Lakić istakao je da je ovo od velikog značaja za mještane, budući da ovdje živi više od 60 domaćinstava.

"Biće asfaltirano ukupno 600 metara. Proširili smo ulicu na više mjesta, dobili smo parking-mjesta. Do kraja sljedeće sedmice završićemo još jedan krak. Zahvalan sam Gradskoj upravi što je odgovorila na naš zahtjev pozitivno i izašla nam u susret, kao i svim mještanima koji su učestvovali u akciji čišćenja i pripreme za asfaltiranje", rekao je Lakić.

On je dodao da je, prije rekonstrukcije, ulica bila u veoma lošem stanju, a mještani su imali problema sa parking-mjestima.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izjavio je novinarima da je ovo izuzetno dobar primjer saradnje sa građanima, te da će u narednom periodu biti još sličnih projekata.

"Nadam se da će ovo biti na ponos svih nas, da ljudi budu zadovoljni", naglasio je Ćurić.

On je napomenuo da su u toku radovi i u naseljima Gorica, Zupci, Vrbno, te u mjesnoj zajednici Police.