nebojsa vukanovic n1.jpg

Nosilac Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović reagovao je na optužbe iz trebinjskog SNSD-a navodeći da je imao samo jednog predsjednika biračkog odbora i to na biračkom mjestu 182B033, gdje, kako tvrdi, nije bilo nikakvih pritužbi i zamjerki.

"Sva ostala biračka mjesta kontrolisao je SNSD i imao gotovo sve predsjednike biračkih odbora, i svaka nepravilnost koja se utvrdi je njihova odgovornost, a svima je jasno da posmatrači samo posmatraju glasanje i brojanje", istakao je Vukanović.

Vukanović kaže da su današnje tvrdnje iz trebinjskog SNSD-a samo pokušaji da se odgovornost prebaci na druge.

"Po njihovim tvrdnjama ispada da su predstavnici SNSD-a meni dopisivali glasove jer samo oni imaju pristup vrećama sa glasačkim materijalom, prepravljaju zapisnike i manipulišu listićima", dodao je Vukanović.

On je istakao da je SNSD u strahu jer će na suprotnoj strani imati žestoku opoziciju i korektiv vlasti.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović najavio je danas da će ova stranka podnijeti krivične prijave protiv više predstavnika Liste za pravdu i red jer su nevažeće i listiće sa glasovima drugih partija dopisivali sebe.

On je kazao da je to utvrđeno prilikom ponovnog brojanja glasova na više biračkih odbora, zbog kojeg su, kako je rekao, pojedini predstavnici opozicije pravili cirkus ispred Gradske uprave prije nekoliko večeri.