Izbori.jpg

Na području Bileće, Gacka, Berkovića i Ljubinja jutros su otvorena sva biračka mjesta, a formirani su i mobilni timovi za birače pozitivne na virus korona, potvrđeno je Srni u opštinskim izbornim komisijama.

Iz Opštinske izborne komisije /OIK/ Bileća Srni je potvrđeno da su u Bileći jutros u 7.00 časova otvorena sva biračka mjesta, kojih u ovoj opštini ima 24 redovna i jedno biračko mjesto za glasanje u odsustvu.

"Formirana su i četiri mobilna tima, kao i tim za birače oboljele od virusa korona. Pravo glasa u Bileći ima 10.236 građana", rečeno je Srni u OIK-u.

Iz OIK-a Gacko Srni je potvrđeno da su u Gacku jutros otvorena sva biračka mjesta, odnosno 21 redovno biračko mjesto, a formiran je i mobilni tim za birače koji imaju rješenje nadležnih organa o izolaciji zbog epidemije virusa korona.

Pravo glasa u ovoj opštini ima 8.241 birač.

Na području opštine Berkovići otvoreno je svih sedam redovnih biračkih mjesta, a u ovoj lokalnoj zajednici je formiran i mobilni tim za kovid pozitivne birače.

Pravo glasa u Berkovićima ima 1.685 građana.

U opštini Ljubinje jutros su otvorena sva biračka mjesta, a u ovoj lokalnoj zajednici je 15 redovnih biračkih mjesta i jedan mobilni tim.

"Formiran je i mobilni tim za biračke pozitivne na virus korona. Pravo glasa imaju 3.202 građanina", kažu u OIK-u LJubinje.