luka petrovic gradonacelnik trebinja.jpg

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu Grada Luka Petrović rekao je da očekuje da lista ove partije osvoji 50 odsto podrške Trebinjaca za Skupštinu i čak 70 odsto za gradonačelnika Mirka Ćurića.

Petrović je rekao da će ti biti pobjeda mira, vizije i komunikacije.

Prema njegovim riječima, kontakt sa vladama Srpske i Srbije dao velike rezultate kroz realizaciju višemilionskih investicija, navodeći da je još važnije što Trebinje u Banjaluci i Beogradu ima oslonac.

"To je važnije od svih investicija, jer nakon oslonca one idu same od sebe", naveo je Petrović, koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju.

On je istakao ga je 2016. godine, kada je postao gradonačelnik Trebinja, dočekao dug od 6.340.000 KM u gradskoj kasi, zbog čega je Grad morao kreditno da se zaduži.

"Do tada se u Gradskoj upravi sve dogovaralo uz tri rakije. Nije bilo radne atmosfere, timova, vizije. Ali, ljudima je falilo samo malo podrške, da im se pruži prilika i ti radnici su postali kreativni, a atmosfera je postala radna", naveo je Petrović.

Petrović je naveo da očekuje da građani u nedjelju, 15. novembra, ocjenjuju njihov rad, ističući da da je relaizovano ili je njihova realizacija u toku čak 70 kapitalnih projekata, a da je Gradska uprava ušla u svaku trebinjsku porodicu.