Fk leotar zeljeznicar.jpg

U 12. kolu Prve lige Republike Srpske FK "Leotar" je u gostima igrao neriješeno 1:1 (0:0) protiv FK "Alfa Modriča". Ovo je vrijedan bod Trebinjaca sa gostovanja i zadržano je mjesto u vrhu tabele.

Tokom prvog poluvremena nije bilo golova. Prvo su poveli domaćini kada je Kostadinović dobro asistirao za Demonjića koji je pogodio gol gostiju. Leotar je izjednačio u sudijskoj nadoknadi kada je na jednu dubinsku loptu u šesnaestercu domaćina najbolje reagovao kapiten Ramić i izjednačio rezultat.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić pohvalio je svoje momke na borbenosti i zalaganju.

"Prvo poluvrijeme odigrali smo odlično i to je najboljih 45.minuta do sada. Primili smo gol našom krivicom, ali smo došli do izjednačenja u nadoknadi vremena. Idemo dalje", rekao je Ćurić.

Naredni rival Trebinjcima je FK "Drina" iz Zvornika koja dolazi u Police.

Nakon 12. kola Leotar se nalazi na četvrtom mjestu sa 20 bodova

FK "Alfa Modriča": A. Simić, Radić, Prljeta, Ignjatović, Miljević, Kuljanin, Kostadinović, Demonjić, A. Ninković, Trifković, Janković: Na klupi: Ćuruvija, Kojić N. Simić, Radulović, Brkić, Vujić, Čeliković, Joco.

FK "Leotar": Perišić, Milić, Andrić, Paranos, Šipovac, Ramić, Zečević, Aćimović, Ateljević, Ristić, Sekulović. Na klupi: Ž. Ninković, Ćutahija, Šešelj, Medan, Repović, Stajić, Polić.