Fk leotar fk zvijezda 09.jpg

U 11. kolu Prve lige Republike Srpske FK “Leotar” je na svom terenu poražen od FK “Zvijezda 09” iz Etno sela Stanišići kod Bijeljine 0:1 (0:1).

Ovo je prvi poraz Trebinjaca u Policama, a drugi u prvenstvu.

Tokom prvih dvadeset minuta nije bilo šuteva jer se igra odvijala na sredini terena. Onda u 24. minutu na centaršut Paranosa sa desne strane u punom trku naletio je Sekulović i njegov šut prošao je iznad gola gostiju.

Gosti dolaze u vođstvo u 37. minutu kada je na centaršut sa desne strane Stjepanović bio najviši u skoku i glavom pogodio gol domaćina. Do kraja prvog poluvremena nije bilo prilika i na odmor se otišlo sa rezultatom 0:1.

Drugo poluvrijeme počelo je sa inicijativom domaće ekipe, ali bez izrazitih prilika za gol. U 68. minutu iz slobodnog udarca sa 26 metara Paranos je gađao desni ugao golmana gostiju, ali je ovaj izvanrednom intervencijom spasio svoju mrežu.

Do kraja utakmice domaći igrači imali su jalovu inicijativu, ali bez prilika za gol tako da je rezultat ostao 0:1.

Nakon utakmice muk u svlačionici domaćina, a kod gostiju odjekivala je pjesma.

Trener Oleg Ćurić nakon utakmice je rekao da njegovi igrači nisu ispoštovali dogovor naročito u prvih 45. minuta.

“Pogotovo to se radi o nekim igračima od kojih se očekuje više, bili su indolentni na terenu što ne priliči igračima koji nose dres Leotara. Moraćemo da podvučemo crtu sa nekim stvarima”, istakao je Ćurić.

Nakon 11. kola Leotar se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli sa 19 bodova, a u narednom kolu gostuju u Modriči kod ekipe FK ”Modriča” koja se nalazi na petom mjestu.

FK „Leotar“: Perišić, Andrić, Šešelj (od 70. minuta Ćutahija), Paranos, Šipovac, Ramić, Zečević(od 46. minuta Šešelj), Đurić, Begenišić (od 46. minuta Stajić), Ristić, Sekulović (od 46. minuta Aćimović). Trener: Oleg Ćurić.

FK „Zvijezda 09“: Avramović, Terzić, Jokić, Tešić, Stjepanović, Blagojević (od 85. minuta Rajović), Tojčić, Stanišić (od 26. minuta Šujić), Rajković, Živković (od 76. minuta Rakić), Nikolić. Trener: Mladen Obrenović.