U šesnaestinifinala Kupa BiH FK "Leotar" je poražen u Trebinju od premijerligaša ekipe "Krupe" iz Krupe na Vrbasu rezultatom 0:4 (0:3).

fk leotar krupa.JPG

Premijerligaš BiH je u svim segmentima bio bolji od člana Prve lige Republike Srpske i zasluženo pobijedio. Domaćin je prvi zaprijetio u 7. minutu kada je Andrić odlično centrirao, a šut Sekulovića prošao iznad gola gostiju. Od tada pa sve do kraja prvog poluvremena u Policama su igrali gosti.

Sva tri gola gosti su dali nakon smušene reakcije domaće odbrane. Prvi gol dao je Blažević u 12. minutu, a Palić je u 20. minutu iz gužve postigao drugi gol za svoju ekipu. Isti igrač najviši je bio u skoku nakon izvedenog kornera i glavom u 34. minutu postigao i treći gol za svoju ekipu.

Ovim rezultatom otišlo se na poluvrijeme.

Gosti su u drugom poluvremenu postigli još jedan gol i to u 73. minutu kada je Mandić iskosa sa desne strane jakim udarcem pogodio mrežu domaćina. To je bio i krajnji rezultat današnje utakmice koja je odigrana po prelijepom vremenu na stadionu u Policama.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da je bio evidentan umor kod njegovih igrača koji ih je stigao nakon napornih utakmica u Kupu i prvenstvu.

"U ovom momentu ekipa Krupe je dosta bolja od nas, a mi se okrećemo prvenstvu. Nadam se da se neće ovo odraziti na prvenstvo j pokušaćemo da se osvježimo do subote i nastavimo tamo gdje smo stali", istakao je Ćurić.

FK "Leotar": Perišić, Andrić(od 46. minuta Ateljević), Šešelj, Paranos, Šipovac, Ramić, Medan, Đurić (od 46. minuta Ćutahija), Begenišić (od 50. minuta Milić), Repović (46. minuta Zečević), Sekulović (od 74. minuta Polić). Trener: Oleg Ćurić.

FK "Krupa": Kolak, Modić (od 70. minuta Babić), Puzigaća (od 63. minuta Nišić), Palić(od 53. minuta Pavlović), Bilal, Blažević, Vidović, Filipović, Maksimović (od 53. minuta Mandić), Simonović, Nikolić (od 70. minuta Đogić). Trener: Velimir Stojnić.