aparati-za-kockanje.jpg

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara na sreću od pravnog lica "Bingo trejd" iz Šamca u Sportskoj kladionici "Bet in" u Bratuncu.

Objekat u kome su se neovlašteno priređivale kladioničarske igre na sreću je zapečaćen, predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a protiv počinioca prekršaja su preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Utvrđeno je i neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u Trebinju od fizičkog lica čiji su inicijali B.G. u objektu "Kafe bar".

Zbog učinjenog prekršaja, predmet koji je služio za izvršenje prekršaja je privremeno oduzet, a protiv počinioca prekršaja biće preduzete Zakonom propisane mjere.

U saopštenju se navodi da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora radi otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.