kosarka.jpg

ŽKK "Leotar 03" se priprema za 2. kolo Premijer lige BiH jer u Sportsku dvoranu "Miloš Mrdić sutra (subota) dolazi KK "Orlovi" iz Banjaluke.

Trebinjke su počele sezonu porazom od "Čelika" u Zenici od 72:60.

Prema riječima trenera Milorada Nadaždina u prvom poluvremenu njegove igračice nisu mogle da trče dok su se u toku drugog poluvremena digle i na kraju izgubile sa 12 koševa razlike.

"Poraz od 12 koševa nije ni loš jer je ovo naša prva pripremna utakmica, a prvenstvena nakon sedam mjeseci. Zeničanke su odigrale čak devet pripremnih utakmica", rekao je Nadaždin.

Što se tiče ambicija nisu kao prošle godine jer cilj je opstanak. Na parketu nnedostaju sestre Sara (otišla u KK "Feniks") i Ana Milanović (otišla u KK "Crvena Zvezda").

Ove godine debitovaće talentovana Lidija Berdović koja je 2006. godište, a priliku će dobiti još nekoliko mladih igračica.

Ekipa Orlova je veoma jaka i jedna od najboljih u ligi. Igračice Leotara 03 će ovu utakmicu iskoristiti za uigravanje za naredne mečeve jer nakon toga slijede lakši protivnici gdje se očekuju pobjede.

"Što se tiče forme ekipe kondiciono smo dobri, ali uigranost nije na nivou jer se pola igračica kasnije priključilo pripremama zbog posla. Trebaće nam sigurno mjesec dana da uđemo u takmičarski ritam", iskren je Nadaždin.

Utakmica ŽKK "Leotar 03"-KK "Orlovi" igra se u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 14:00 časova.