stadion-police.jpg

Fudbalski klub Leotar pozdravlja inicijativu Skuštine Grada Trebinja i gradonačelnika Mirka Ćurića koji su prepoznali potrebu za modernizacijom i obnavljanjem stadiona u Policama, saopšteno je iz Uprave ovog kluba.

Dodaju da su na stadionu u Policama odrastale generacije Trebinjaca koje su srčano navijale i bodrile svoj klub sa tribina, kao i igrači koji su u Leotaru započeli ozbiljne fudbalske karijere i predstavljali nas u priznatim evropskim i svjetskim klubovima.

“U toku je tenderska procedura za nabavku, izgradnju, instalaciju i puštanje u rad reflektora evropskog kvaliteta i nivoa kakve imaju najveći sportski klubovi i bićemo radosni da se na raspisani poziv prijavi što što veći broj kredibilnih učesnika kako bi i Grad Trebinje imao najpovoljniju ponudu s kojom će napraviti objekat po svim evropskim standardima i kriterijumima”, saopšteno je iz Uprava FK Leotara.

Uprava kluba zahvalila je Gradu i na značajnim sredstvima koja su uložena u uređenje atletske staze koju koriste ne samo sportisti fudbalskog kluba, nego i svi drugi sportski kolektivi u gradu, kao i brojni rekreativci.

Dodali su da već od sljedeće sezone očekuju pune tribine navijača na modernom stadionu, održavanje utakmica i sportskih takmičenja, kao i drugih aktivnosti koje će biti na ponos cijelog grada.

“Očekujemo energičniju podršku od svih Trebinjaca koji FK Leotar nose u srcu kako bi i fudbaleri lakše postizali bolje rezultate i zacrtane ciljeve”, navodi se u saopštenju Uprave kluba.

Podsjećamo, Grad Trebinje raspisao je tender za ugradnju reflektora na stadionu u Policama čija je vrijednost oko 1.200.000 KM.