Lista hnp pdp1.jpg

Koalicija Hercegovački narodni pokret i Partija demokratskog progresa predstavili su danas kandidate za odbornike u Skupštini  grada Trebinja.  Izlaze sa listom od 33 kandidata  koji  su pretežno zaposleni u Poslovnom sistemu Swisslion, i nekoliko imena iz PDP – a koji su odranije poznati na lokalnoj političkoj sceni.

Osnivač HNP – a Rodoljub Drašković istakao je da o njima govore njihova djela, a ne riječi i da je to poruka za sve građane Hercegovine.

Ponosni smo na svoja djela. Naša djela ćemo nastaviti. Maksimalno ćemo činiti na privrednom razvoju Hercegovine, na podizanju društvenog standarda. Brinućemo o socijalnom položaju i radnika i penzionera i naših đaka i studenata“, poručio je Drašković.

On je istakao da  se kao privrednik prije svega bori za društveni i privredni razvoj Hercegovine u čemu mu svesrdno pomaže dobar tim, prvenstveno žena koje su nosioc i i stub razvoja industrije i turizma  u Trebinju.

Ljepši pol, žene majkedjevojke, one su naša uzdanica.  Pokazale su se i dokazale kao dobre  majke i supruge, odgovorene i predane radnice, uspješni  tehnolozi, pravnici,  ekonomisti. Ja sam im bio mentor i prezadovoljan sam njihovim djelom.  Danas sam srećen kada vidim kakve rezultate postižu“, rekao je Drašković.

Lista hnp pdp2.jpg

On je dodao da nastavlja sa započetim projektima i  da su u planu nove investicije.

Toliko imamo projekata da se plašim da nećemo imati naroda koliko ćemo mi moći da obezbijedimo posla. Zato je naš poziv studentima  da se vraćaju u Hercegovinu da od nas uče posao, da im damo priliku da ih stručno usavršavamo na svim nivoima“poručio je Drašković.

Promociji koalicije  prisustvovao je i Ilija Stanković, kandidat za gradonačelnika Trebinja.