moda i jesen (2).jpg

Da li ste i vi zaljubljeni u jesenje boje? Žute, narandžaste, bordo, a posebno oker nijanse zaštitni su znak kada je ovo godišnje doba u pitanju.

Svakako da se to odrazi i na sezonsku modu. Zato smo posebno obratili pažnju koje će boje biti aktuelne ove jeseni, i moramo priznati da su trendovi vrlo inspirativni.

Osim jesenjih tonova, u jesenju modnu paletu umiješale su se i neke sasvim druge boje, i dodatno začinile stvari. Sve u svemu, ova jesen će biti vrlo zanimljiva kada su u pitanju autfiti i kombinovanje boja. 

Žuta se očekivano našla na listi, i to u svim svojim tonovima - od nježne i zagasite do jarko žute, kao i oker tonova i senf boje. Tipična jesenja boja, i autfit sa kojim nećete pogriješiti, ukoliko u njega uključite i ove nijanse.

Savjet - potrudite se da u svom ormanu posebno imate kardigan, ili pak sako u nekom od ovih tonova, jer su idealni za kombinovanje kada je ležerni dnevni stil u pitanju.

Potom, iako bismo ih možda prije doveli u vezu sa proljećnom modnom sezonom, tokom predstojeće jeseni biće aktuelne i nježna lila pastelna, kao i zelena boja u mentol nijansi.

moda i jesen (3).jpg

U pitanju su hladniji tonovi, koji svakako odudaraju od onih tipičnih jesenjih, ali baš zbog toga mogu biti i interesantni. Ipak, kada su kombinacije u pitanju, držite se pravila - hladni tonovi sa hladnim ili neutralnim bojama kao što su bijela ili crna. 

Boja koja se odlično može kombinovati sa braon, oker i ostalim jesenjim tonovima, ili se možete odlučiti i za jednobojnu kombinaciju - plava, i to od umjerenih do jarkih tonova. 

I još jedna boja koju možda ne biste očekivali da će se nositi tokom jesenjih mjeseci - pink. Tako na primjer, izbor jesenjeg kaputa baš u ovoj nijansi može biti pravi pogodak. 

moda i jesen (1).jpg