Sds stankovic2.jpg

Predstavnici opozicionih partija organizovali su danas u Trebinju razgovor sa građanima našeg grada, sa kojima su razmijenili mišljenja i od kojih su dobili prijedloge za budući rad.

Sa Trebinjcima su razgovarali kandidat opozicije za gradonačelnika Ilija Stanković, narodni poslanici, predsjednici SDS-a Mirko Šarović i HNP-a Radenko Drašković.

"Ovo je danas bio vrlo korektan skup na kome smo razmijenili dosta toga sa građanima Trebinja i na taj način se približili njima i kroz to približavanje smatram da ćemo doći do mnogo lakših rješenja kada su u pitanju problemi koji prate život Trebinjaca", naveo je Stanković.

Među predstavnicima opozicije bio je i narodni poslanik PDP-a iz Banjaluke Draško Stanivuković.

"Crvenilo treba da zaustavimo i ovo je put za Trebinje, Banjaluku, Bijeljinu i cijelu Srpsku, nakon čega ćemo se prestati stidjeti u svakom smislu", istakao je Stanivuković.

Sds stankovic1.jpg

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović je rekao da je sazrelo vrijeme za promjene i da treba stati sa podjelama.

"To je ključna poruka i sa današnjeg skupa - vrijeme je da razvijamo i Trebinje i Banjaluku, da otvaramo novu stranicu i uvjeren sam da će tako i biti", naveo je Šarović.

Narodni poslanik SDS-a Nebojša Vukanović rekao je za Stankovića da je pravi domaćin čovjek, čemu u prilog ide i period dok je bio direktor HET-a koji je tada poslovao pozitivno.

"Pobjedom ćemo napraviti iskorak i imati grad po mjeri čovjeka sa Ilijom na čelu", naveo je Vukanović.