Izaberi pismo: ćirilica / latinica

SMS porukom podržimo talente iz Trebinja na takmičenju "Ritam Evrope"

ritam-evrope.jpg

Finale ovogodišnjeg muzičkog festivala „Ritam Evrope“ za talente uzrasta od 12 do 20 godina biće održano 19. septembra u Istočnom Sarajevu, a uz direktan prenos na RTRS-u nastupiće mladi iz 14 gradova i opština Republike Srpske.  

Trebinje će na ovom popularnom takmičenju predstavljati najbrojnija grupa talentovanih pjevača i plesača, koji će pod rednim brojem 8 nastupati kao predstavnici Izraela.

SMS glasanje je u toku a svoje talentovane sugrađane možete podržati SMS porukom PJESMA (razmak) 08, na broj 091510720. Cijena poruke je 0,94 KM, a broj poruka koje možete poslati je neograničen.

Takmičenje „Ritam Evrope“, nakon 12 godina koliko postoji i organizovanja u više evropskih zemalja, po prvi put se održava i u Republici Srpskoj, zahvaljujući javnom televizijskom servisu - RTRS i gradonačelnicima i načelnicima opština u Srpskoj.

ritam evrope 2.jpg

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja