Zok leotar.jpg

U pripremnoj utakmici dva prvoligaša Republike Srpske ŽOK "Leotar" je na svom parketu pobijedio ŽOK "Ljubinje" 3:2 (22:25, 25:20, 25:20,24:26,15:9).

Bila je to izjednačena utakmica u kojoj je domaća ekipa bilja bolja i na taj način revanširala se ekipi iz Ljubinja za poraz od prije nekoliko dana sa identičnim rezultatom.

Prvi put u Trebinju u sastavu ŽOK "Leotar" igrala je iskusna Jelena Kozić (Bakmaz) koja sa njima trenira već mjesec dana i prepuna je lijepih utisaka.

Vidjelo se da će svojim iskustvom Kozić mnogo značiti ekipi Miša Pešića.

"Dobra su djeca i zadovoljna sam onim što sam vidjela kako djevojke rade. Nadam se da ću im pomoći sa svojim iskustvom. U današnjoj odbojci najvažnije je da ima dosta mladih odbojkašica i da ima podmlatka. Sve su domaće djevojke i nadam se da će biti bolje nego prošle sezone", rekla je Kozić.

ŽOK "Leotar": S. Medan, Runjevac, Berak, Deretić, Domazet, Radović, Kozić, Milović, Spahić, Vulić, Kukurić, Jeremić. Trener: Mišo Pešić.

ŽOK "Ljubinje": N. Lučić, M. Lučić, Anđela Medan, Ana Medan, M. Brborić, A. Brborić, Novokmet, Kosjerina, Brkljača, Pecelj, Lečić, Rudan, Krunić.