Policija srpske.jpg

Nakon što je mladić inicijala M.Z iz Bileće slao poruke putem vibera dvanaestogodišnjoj djevojčici i pozivao je na seks, otac djevojčice je pretukao mladića i nanio mu teške tjelesne povrede. Bilećanin je operisan u trebinjskoj Bolnici. Danas se o svemu oglasila i policija.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

"Policijska stanica Bileća je zaprimila prijavu da je lice inicijala M.Z. iz Bileće određeni vremenski period slao uznemirajuće poruke jednom maloljetnom licu.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje zajedno sa Odjeljenjem za visokotehnološki kriminalitet MUP-a RS sprovode mjere i radnje koje je naložilo Okružno javno tužilaštvo u Trebinju s ciljem dokazivanja krivičnih djela iz grupe „Krivična djela seksualnog zlostavljanja i iskorištavnja djeteta“.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća su Okružno javno tužilaštvo u Trebinju obavijestili i o prijavi nanošenja tjelesnih povreda licu inicijala M.Z.

U oba slučaja policijski službenici realizuju aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi utvrdili tačne okolnosti događaja.

O svim rezultatima javnost će biti blagovremeno obavještena".