Herceg novi1.jpg

Odbornik Demokratske partije socijalista u hercegnovskom parlamentu Nada Karadžić saopštila je da od danas nije član ove partije.

Kako kaže odbornički mandat koji joj pripada zadržaće do kraja mandata.

"Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obavještavam OO DPS-a Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS-a. Odbornički mandat koji mi pripada, zadžavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću djelovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO. Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinijela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako u regionu i šire. Zbog nekorektnog postupka prema meni nisam prisustvovala ni sjednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasijedanjima, čime sam jednim dijelom nagovijestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnihn izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampanju, saopštavam je sada", kazala je Karadžić.

Saopštila je da napuštanjem DPS-a ne napušta ideju u koju duboko vjeruje i za koju će se i dalje zalagati, a to je očuvanje građanske, multietničke i nezavisne evropske Crne Gore.