Policija srpske.jpg

Na području Policijske uprave Trebinje, 25.8.2020. godine evidentirana su dva krivična djela. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj stanici Trebinje, prijavljeno je da je lice inicijala V.G, na ulasku u Stari grad u Trebinju fizički napalo drugo lice, nanijevši mu teške tjelesne povrede. Navedeni događaj je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju kvalifikovalo kao krivično djelo „Teška tjelesna povreda“. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“.

Policijskoj stanici Bileća, prijavljeno je da je u jednom kafe baru u Bileći izvršena provala, kojom prilikom je jedno ili više lica otuđilo oko 480,00 konvertibilnih maraka. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.R. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala A.N. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.