Talasi mržnje i netrpeljivosti prema Srbima u Crnoj Gori i svemu što ima veze za Srbijom ne jenjavaju.

„U današnjoj Crnoj Gori je na sceni klasični ustašluk i zna se, naravno, čiji je to proizvod. E traktore nećete gledati, kunem vam se“, napisao je na Fejsbuk profilu Vladimir Đapić, nakon prepiske koja kruži pomenutom mrežom, između dvoje mladih, nažalost, već zatrovanih mržnjom, u kojoj govore o "sitnom odbrojavanju" i paljenju traktora po treći put.

"Uzgred, želim da prijavim govor mržnje i da prijavim dotične osobe zbog upućenih prijetnji. Pozivam državne organe da reaguju, pošto znam da čitaju sve moje objave“, napisao je Đapić.

Da li će državni organi i sada „hitro“ reagovati na ovakvo raspirivanje vjerske i nacionalane mržnje ili će ostati nijemi i slijepi, ostaje da se vidi.

Nikšićanka Nina Kovačević reagovala je na tekst objavljen na IN4S – (FOTO) Mladi dvojac sprema „traktorijadu“ za Srbe u Crnoj Gori: Policajka Nina Kovačević i Ivan Đurović „odbrojavaju sitno“, ističući da je neko od članove viber grupe zloupotrijebio njihovu internu komunikaciju, te da nema namjeru da organizuje „traktorijadu“ za Srbe iz Crne Gore.

Suština njene poruke je, tvrdi Kovačevićeva, da „sitno odbrojava" do poraza onima koji žele da ruše Crnu Goru