Milenko avdalovic.jpg

Milenko Avdalović je kandidat SNSD – a za načelnika opštine Nevesinje. Njegovu kandidaturu podržalo je osam  političkih partija,  a u srijedu, 12. avgusta, u podne  će i službeno  biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podršci kandidatu za načelnika.

Iz SNSD-a su naveli da će iza njihovog kandidata stati SP, SPS, Pokret „Volimo Srpsku“, DNS, Demos, Ujedinjena Srpska i SNS.

Avdalović već četvrdtu godinu obavlja posao načelnika opštine Nevesinje, a kazao  je da na sledećim izborima očekuje ubjedljivu pobjedu SNSD-a i njihovih koalicionih partnera jer politika koju zastupa počiva na razvoju, investicijama, realnim projektima i planovima.

– U ovom mandatu ispunili smo 95 odsto stvari koje smo obećali. Završili smo značajne infrastrukturne projekte, doveli vodu sa Udbine u Nevesinje, završili rekonstrukciju sportske dvorane, Doma kulture, izgradili centralno spomen-obilježje, rekonstruisali ulice Cara Dušana i Miloša Obilića, kružni tok kod opštine, uradili spojni put između regionalnog i magistralnog puta, rekonstrukciju dalekovoda Nevesinje-Gacko – rekao je Avdalović Srni.

On je dodao da su riješena dva velika projekta – napajanje vodom i strujom, koji su bili višedecenijski problemi Nevesinja.

Avdalović je rekao da SNSD ima ozbiljan plan i program, sa kojim će izaći pred građane, te da nema sumnje da će dobiti povjerenje.