Fk leotar borac.jpg

U utakmici 1. kola Prve fudbalske lige RS u Trebinju, Borac iz Kozarske Dubice je golom Tomaša iz opravdano dosuđenog jedanaesterca poveo u 43. minutu.

Vodili su Krajišnici sve do samog finiša, stvarali i nekoliko izglednih prilika ali se nakon jedne odbijene lopte, iz jedine polušanse na utakmici, radovala ekipa Leotara, pogotovo strijelac kapiten Ramić koji je u 89. minutu postavio konačan rezultat.

Gosti iz Kozarske Dubice su ostvarili ono što su željeli ali trener Leotara Oleg Ćurić još mnogo toga mora da posloži u ekipi koja je često djelovala dekoncentrisano tako da sa osvojenim bodom mora da bude zadovoljan.

Na početku nove prvoligaške sezone u Prvoj ligi Republike Srpske u Trebinju, pred utakmicu Leotar – Borac (Kozarska Dubica) desila se mala svečanost. Ognjen Valjić, generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske uručio je pehare za osvojena prva mjesta u prošloj sezoni u drugoligaškoj konkurenciji.

Prvi operativac FSRS tako je odao priznanje kapitenu Leotara Anelu Ramiću za osvojeno mjesto na drugoligaškom istoku u sezoni 20219/20. i kapitenu Dubičana Stefanu Tomašu na zapadu.

Inače, u Trebinju se utakmica igra po “kovid-19” protokolu FS Republike Srpske sa minimalnim brojem pomoćnih učesnika.

U sljedećem kolu Leotar gostuje u Brčkom gdje će se sastati sa ekipom Jedinstva.

FK "Leotar":Perišić, Milić, Andrić, P. Šešelj, Ramić, Zečević, Đurić, Šipovac, Ristić, Aćimović, Sekulović.

FK "Borac: Reljić, Raković, Ćulibrk, Topić, Santos, Zec, Tomaš, Radoja, R. Kovačević, M. Kovačević, Pekić.