Fk leotar pripreme.jpg

Nakon četiri godine Leotar će sutra u prvom kolu Prve lige Republike Srpske na Policama dočekati FK "Borac" iz Kozarske Dubice, a zbog epidemiološke situacije utakmica će se igrati bez prisustva publike.

Trebinjci su u pripremnom periodu odigrali tri utakmice i sve riješili u svoju korist (dva puta sa FK "Mladost" iz Gacka i FK"Sutjeska" iz Foče) i ekipa spremno dočekuje početak prvenstva.

Prema riječima trenera Olega Ćurića svjesni su da u goste dolazi jedna čvrsta i neugodna ekipa, ali smatra da je iza njegove ekipe dobar pripremni rad i da su igrači spremni da pruže svoj maksimum.

"Pokušaćemo nametnuti naš tempo igre onako kako bi Leotar trebao da igra u Policama tokom čitave sezone, a to je jako agresivno i na gol više. Pošto je ovo prvo kolo ja očekujem jednu tešku utakmicu", rekao je Ćurić.

Zbog povreda trener Ćurić ne može da računa na Pepovića, Begenišića i Spaića.

Fudbalski savez Republike Srpske usvojio je KOVID program u kome se kaže da na utakmicama neće biti gledalaca, a sve mečeve Prve lige Republike Srpske biće prenošeni uživo na Radiju Republike Srpske.

Utakmica na Policama počinje u 17.00 časova kao i ostale utakmice prvog kola.