fk leotar fk mladost police.jpg

U generalnoj probi pred početak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske FK "Leotar" je u Policama pobijedio FK "Mladost" iz Gacka sa 4:0(2:0).

Mrežu golmana gostiju načeo je Stajić u 22. minutu, a Din Ćutahija, inače novo ime u prvoligašu iz Trebinja, koji će u oktobru navršiti 17 godina, postigao je drugi pogodak u 39. minutu.

Sa rezultatom 2:0 otišlo se na pauzu.

Tokom drugih 45. minuta oba trenera su na teren izveli i ostale igrače koji su bili u protokolu, a viđena su još dva pogotka. Zečević je u 56. minutu postigao treći, a svoj prvi pogodak u dresu Leotara postigao je novopristigli igrač Mihailo Šipovac u 72. minutu.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da je meč odigran po sparnom i teškom vremenu, nakon četiri nedelje pripremnog perioda, ali da su igrači dali svoj maksimum.

Ćurić je rekao da je bilo dosta oscilacija u toku igre, ali da je to posljedica teških vremenskih prilika.

"Zadovoljan sam viđenom željom, zalaganjem i pristupom igri većim dijelom utakmice. Ostalo je još pet dana da pokušamo otkloniti neke stvari koje nisu bile dobre i da u prvenstvo od prve utakmice uđemo još agresivnije. Nadam se da će moja ekipa iz utakmicu u utakmicu da igra sve bolje. Ono što ohrabruje je širok igrački kadar pogotovo mlađih igrača na koje ću ozbiljno računati", istakao je Ćurić.

U subotu sa početkom u 18.00 časova na stadionu u Policama Trebinjci u prvom kolu Prve lige Republike Srpske dočekuju FK "Borac" iz Kozarske Dubice.

FK "Leotar": Perišić, Đurić, Andrić, Paranos, Aćimović, Ramić, Sekulović, Predrag Šešelj, Milić, Stajić, Aleksa Spaić. Još su igrali: Vukanović, Zečević, Ateljević, Šipovac, Bojan Spaić, Koprivica, Skulić, Medan, Maksimov, Ognjen Šešelj, Ćutahija.

FK "Mladost": Guzina, Bratić, Mrković, Salatić, Novaković, Goranović, Sušić, Komnenić, Nikolić, Ćeranić, Buha. Igrali su još: U. Tepavčević, M. Tepavčević, Koprivica, Mastilović, U. Avdalović, J. Avdalović, Elek.