pronatalni (1).jpg

U posljednjih nekoliko godina, neinvazivni prenatalni testovi su izbor mnogih trudnica i taj trend se iz svijeta proširio i na BiH. Trudnice se sve češće odlučuju da invazivne i rizične procedure, poput amniocenteze, zamjene ovakvim skrinigom gdje se jednostavno iz malog uzorka krvi majke izdvaja DNK bebe i analizira genetsko zdravlje djeteta. Svakako je najvažnije analizirati prisustvo Down, Patau i Edwards sindroma, kao najčešćih genetskih poremećaja koji se mogu pojaviti u trudnoći. Ovakvi prenatalni testovi se rade već u 10. nedjelji trudnoće, a donose u tako ranoj fazi i informaciju o polu bebe.

Cijena neinvazivnih prenatalnih testova u BiH je i dalje prilično visoka, posebno kad se pogledaju cijene u daleko razvijenijim evropskim zemljama, pa čak i u našem okruženju. Tržište je takvo da gotovo ni ne postoji razlika u kvalitetu tih testova, a i cijene su faktički iste za koji god brend da se odlučite.

Tačnije, tako je bilo do pojave brenda MOJ PRENATALNI TEST, koji je prvi u BiH ponudio analizu genetskog zdravlja bebe po cijenama kakve su i u Evropi. Ovaj test promotivno košta 345 evra i sa njim trudnica, za istu analizu u odnosu na tržište, štedi gotovo 200 evra u odnosu na druge ponude.

pronatalni (1).png

- Istraživala sam za prijateljicu iz Bijeljine prenatalne testove na internetu i pronašla da test koji joj je lekar preporučio i koji košta preko 550 evra, može da uradi i za 345 evra. Nema apsolutno nikakve razlike, ista je tehnologija i analiziraju sve što je potrebno, jedina razlika je u uštedi, koju može da iskoristi na primer za kolica za bebu. Uradila je na kraju naravno MOJ PRENATALNI TEST, a rezultati su stigli za 7-8 dana i ona sad bezbrižno provodi vreme u trudnoći. Svaka žena ima pravo na to, novac ne bi trebao da bude prepreka i važno je da cene budu što niže, jer je cena jedino što može nekog da spreči da uradi ovakav testkaže Goca Tržan.

Goca je u svom maniru, potpuno iskreno, dodala da bi i ona voljela uskoro da radi MOJ PRENATALNI TEST, te nam ostaje da sa nestrpljenjem čekamo lijepe vijesti sa njene strane.

Inače, kako se može vidjeti na sajtu www.mojprenatalnitest.ba, promotivna cijena od 345 evra može da se plati na 3 rate putem administrativne zabrane, ili na 12 rata putem bankarskog kredita bez troškova i kamate.

pronatalni (2).jpg