Fk leotar.jpg

U drugoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva u Prvoj igi Republike Srpske FK "Leotar" je pobijedio u Foči domaću FK "Sutjesku" 0:2 (0:2).

Trebinjci su tokom svih 90. minuta bili bolji od domaćina i u susretu dva nova prvoligaša dokazali da su trenutno bolji.

Oba gola viđena su u toku prvih 45 minuta. Prvi gol za ekipu sa Polica postigao je Predrag Šešelj udarcem iskosa sa desetak metara u 30. minutu. Drugi gol postigao je Ristić iz jedanaesterca u 40. minutu nakon što je Milutinović u svom kaznenom prostoru faulirao P. Šešelja. .

Tokom drugog poluvremena bez obzira što je bilo povoljnih prilika mreže su ostale netaknute.

Trener Oleg Ćurić je nakon utakmice bio zadovoljan.

"Odigrali smo jednu dosta dobru utakmicu za ovu fazu priprema. Zadovoljan sam pristupom prema igri kao i zalaganjem svih igrača koji su istrčali na teren. Ostaje žal što nismo bili malo prisebniji u završnici jer smo imali još pet dobrih šansi da rezultat bude i ubjedljiviji", rekao je Ćurić.

Do početka prvenstva ima 15 dana i u taboru Leotara smatraju da ima dovoljno vremena da se poprave nedostaci.

FK "Sutjeska": Tomić, Žugić, Mirković, Milenković, Milutinović, Ivanović, Gabela, Bokić, Rašević, O. Mojović, Radović.Trener: Duško Rašević. Igrali su još: Višnjevac, Filipović, Sekulić, L.Vasiljević, M. Vasiljević, Vladičić, Prodanović, Đajić, V. Mojović.

FK "Leotar": Vukanović, Paranos, Milić, Đurić, Begenišić, P.Šešelj, Stajić, Ristić, Repović, Sekulović, Ramić. Trener: Oleg Ćurić. Igrali su još: Perišić, Zečević, Đogić, Ateljević, Skulić, Koprivica, O. Šešelj, Ćutahija.