auto oglas.jpg

Prodajem automobil jer mi se smučio, stalno se kvari, ako smeta kilometraža, mogu da je korigujem, napisao je Beograđanin u neobičnom oglasu za prodaju automobila.

Kada god uđemo na sajt da pogledamo oglase za neke automobile vidimo da su oglasi u opisima prilično slični i samo ih sitnice razdvajaju.

Sada je jedan vlasnik automobila odlučio da ne bude "dio mase" i na originalan način predstavio svoj automobil "ševrolet kruz" koji je spreman da proda, kako kaže, jer mu se smučio, prenose mediji.

​"Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekome smeta mogu časkom da korigujem. Prodajem polovan auto i posle 265.000 km ne može da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu. Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u posljednje vrijeme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve mijenjao i koliko mi je para satrala kršina. Dijelova rijetko gdje ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion, a ne auto, a tako i troši - na otvorenom 8 litara i ja skačem od sreće, po gradu bolje da ne znate koliko troši, treba mi cisterna da je vučem sa sobom. Ima ugrađen plin ali ne smijem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000. Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca, nisam valjda osuđen da se s njim do groba rvem. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više, niti imam namjeru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Proklinjem dan kada sam ga istjerao iz salona, bio je 03.04.2012… Da je dobar ne bi bio ovdje gdje jeste", stoji u oglasu.