Fk leotar fk igalo.jpg

U prvoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva u Prvoj igi Republike Srpske u Gacku je FK "Leotar" savladao člana Druge lige Republike Srpske-grupa istok ekipu "Mladosti" sa 0:3 (0:1).

Tokom prvih 45. minuta samo se jednom zatresla mreža golmana Guzine, a strijelac je bio Ristić. Prvo poluvrijeme odigrali su igrači koji su iznijeli prvo mjesto u Drugoj ligi, a drugih 45. minuta na teren su izašli igrači koji su imali manju minutažu tokom prošlog prvenstva kao i nekoliko igrača koji su na probi.

Drugi gol postigao je Đurić, a treći za Ćutahija.

Trener Oleg Ćurić kaže da je ova trening utakmica odigrana tek nakon 15 dana priprema zbog situacije oko virusa korona.

"Pokušali smo da iskoristimo ovu utakmicu kao jači trening i da vidimo u kakvom se stanju nalazimo nakon 15 dana rada. S obzirom da su noge teške i da smo igrali prvu utakmicu nakon četiri i po mjeseca, moramo biti zadovoljni. Nastavljamo sa radom i nova provjera je protiv Sutjeske iz Foče", rekao je Ćurić.

FK "Mladost": Guzina, Lozo, Mrković, Salatić, Novaković, Elek, Sušić, Komnenić, Nikolić, Ćeranić, Bratić.Još su igrali: Goranović, Koprivica, Buha, Tepačević.

FK "Leotar": Perišić (Vukanović), Paranos (Begenišić), Aćimović (Đogić), Ramić (O: Šešelj), Đurić (Skulić), Andrić (P. Šešelj), Spaić (Stajić), Sekulović (Repović), Zečević (Ateljević), Milić (Ćutahija), Ristić.