stop-policija.jpg

Na području Policijske uprave Trebinje, 30.06.2020. godine evidentirano je jedno krivično djelo i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira.

Policijska stanica Gacko je evidentirala krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“. Naime, policijskoj stanici je prijavljeno da jedno lice fizički i psihički maltretira drugo lice. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela.

Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Trebinje prijavljena je saobraćajna nezgoda u 00.30 časova. U nezgodi su učestvovali putnički automobil marke „Volkswagen“ i automobil marke „Seat“.

Izvršenim alkotestiranjem kod vozača putničkog automobila „Volkswagen“ utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 2,14 g/kg. Saobraćajna nezgoda za posljedicu ima materijalnu štetu.

Policijska stanica Bileća je vršeći redovnu kontrolu u saobraćaju zaustavila putnički automobil marke „Volkswagen“, tip „Passat B6“ kojim je upravljalo lice inicijala R.S. iz Gacka, a kome je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u oragnizmu od 2,18 g/kg.