IMG_20200629_11570.jpg

U prostorijama Turističke organizacije u okviru promotivne kampanje „Ljetuj u Trebinju“ koju je organizovala Turistička organizacija Grada Trebinja u saradnji sa hotelijerima ovog grada, a uz podršku gradonačelnika Mirka Ćurića, izvučeni dobitnici 60 turističkih poklon vaučera.

Nakon što je u petak 26.06 kampanja zaključena organizatori su konstatovali da je sprovedena više nego uspješno, da je ostvarena namjera da se dopre do što većeg broja potencijalnih turista sa različitih turističkih tržišta, te da su statistički pokazatelji izuzetno dobri.

Sajt www.ljetujutrebinju.com u okviru koga je bila „onlajn“ prijava posjetilo 28.244 korisnika iz 43 zemlje svijeta, a zabilježeno je 10.109 prijava što je brojka koja je znatno nadmašila planove, očekivanja i projekcije koje su postavljene na samom početku kampanje.

IMG_20200629_12343.jpg

S obzirom na to da je čitav tok kampanje pratio visok nivo interesovanja i dobar odziv potencijalnih turista, a uslijed spremnosti nosilaca turističke ponude Trebinja da dodatno potpomognu akciju odlučeno je da se umjesto prvobitno planiranih 30 emituje još toliko turističkih poklon vaučera, tako da će biti dodijeljeno ukupno 60 vaučera u iznosu od 150,00 KM koji se trebaju iskoristiti u periodu od 5. do 25. jula 2020.

Organizatori dodaju da su kampanju podržale i pojedine javne ličnosti koje su dale svoj doprinos uspjehu njene implementacije poput Mijata Gaćinovića, Seke Aleksić, Nemanje Gudelja, Jovana Jovanovića i Gojka Cimirota, a riječi hvale upućene su svima onima koji su na bilo koji način učestvovali i dali svoj doprinos afirmaciji i promociji kampanje, uz čestitke i najbolje želje dobitnicima koji će ovog ljeta posjetiti Trebinje.

Posebna zahvalnost ide na adrese hotelijera koji su svojim učešćem omogućili da akcija bude izuzetno uspješna.

IMG_20200629_11971.jpg

Poklon vaučeri moći će se preuzeti prilikom dolaska u Trebinje u prostorijama Turističkog info centra u ulici Jovana Dučića bb uz obavezno posjedovanje ličnog dokumenta, a dobitnici dobitnici istih u okviru promotivne kampanje „Ljetuj u trebinju“ su: