teksas sorts.jpg

Ukoliko postoji jedan odjevni komad bez koga ne može da prođe ljetna modna sezona, pored haljina, onda je to sigurno teksas šorts.

Ono što posebno volimo kada je teksas šorts u pitanju jeste što ga možemo kombinovati na različite načine - od autfita za plažu, do večernih modnih kombinacija, kao i ležernog dnevnog modnog stila. Sve zavisi od prilike i raspoloženja.

Ono što je sigurno jeste da će i tokom ove sezone biti u fokusu kombinacije sa teksas šortsom. A ideje kako sve možete da ga nosite, čekaju vas u nastavku.

Ukoliko ste i vi među onim pripadnicama nježnijeg pola koje najradije ne bi izlazile iz šortsa čim ugrije sunce i nastupe ljetni mjeseci, onda vam sigurno neće biti na odmet malo inspiracije na temu modnih kombinacija čija glavna zvijezda će biti šorts od teksasa. 

Prvo kombinacije sa kojima nikad nećete pogriješiti kada je dnevni modni stil u pitanju.

Teksas šorts, možete izabrati i onaj sa resama ako želite da svom stilu pridodate retro notu, uvijek će savršeno pristataji uz bejzik bijelu majicu ili bluzu.

Uz to možete da kombinujete ravne sandale, baletanke ili pak platforme koje će ovog ljeta posebno biti u trendu.

Pletena torba takođe može biti savršen aksesoar uz ovu kombinaciju.

teksas sorts kombinacije (2).jpg

Sada malo inspiracije za večernji izlazak, kada želite da se sredite, ali da opet budete i kežual.

Tada svoj teksas šorts možete da kombinujete i sa štiklama, ili na primjer crnim korsetom koji je sam po sebi dovoljno efektan komad garderobe.

teksas sorts kombinacije (3).jpg

I za kraj još jedan modni prijedlog - svijetli teksas šorts i "oversized" košulja na pruge. Dodajte još neki nakit i to je to.

teksas sorts kombinacije (1).jpg