Luka petrovic.jpg

Predsjednik izbornog štaba SNSD-a u Trebinju Luka Petrović rekao je da su građani našeg grada prepoznali politiku ove stranke, te da je u proteklom četvorogodišnjem periodu realizovano ili je realizacija u toku na više od 70 velikih investicija.

Petrović kaže za TrebinjeLive.info da je SNSD spreman za izbore bez obzira na to da li će oni biti organizovani u oktobru ili novembru.

"Kada imate rezultate iza sebe - nema nikakve bojazni za izbore, već je samo pitanje koliko će pobjeda biti ubjedljiva", istakao je Petrović.

On je rekao da analize pokazuju da SNSD u Trebinju ima podršku dovoljnu za 12 ili 13 odborničkih mandata, a da će kandidat ove stranke za gradonačelnika imati više od 65 odsto glasova.

"I ovo uopšte ne čudi jer naša koalicija radi i ostavlja rezultate. Nije bilo lako pokrenuti više od 70 velikih kapitalnih projekata, preko 60 socijalnih programa, uvezati investicije iz gradskog budžeta, Vlade Srpske, javnih preduzeća i donatora među kojima je na prvom mjestu Srbija", poručio je Petrović.

Govoreći o političkoj situaciji u Trebinju, Petrović je rekao da očekuje široku koaliciju koja će osvojiti više od 20 odborničkih mandata.

"Naš cilj je da koalicija ima 22 odbornika. To je vrlo realno, jer je opozicija u Trebinju bezidejna i misli da se blaćenjem i izmišljotinama nešto može promijeniti. Ideje, tim, volja, energija - to su vrijednosti, a ne galama i rekla-kazala priče", naveo je Petrović.

On je istakao da SNSD uveliko radi na predizbornoj platformi, koja će biti jedno novo viđenje Trebinja, jedna nova vizija grada i njegovog razvoja.

"Urađeno je dosta posla, ali tek slijede velike investicije. Nema stajanja, Trebinje je prioritet svih nas i to je naš grad koji volimo i za koji se borimo", poručio je Petrović.