IMG_20200526_39929.jpg

Popuštanju mjera uvedenih zbog pandemije virusa korona svakako da su najviše obradovali trebinjski mališani, koji su nakon nekoliko mjeseci pauze krenuli sa vanškolskim aktivnostima.

Na stadionu u Policama u Trebinju nakon više od tri mjeseca okupilo se više od 200 dječaka FK Leotara, razvrstanih po uzrasnim kategorijama.

Desetogodišnji Luka Gurović i Vasilje Vujović, te osmogodišnji Branko Ninković i Novak Roganović nisu krili zadovoljstvo što su ponovo na okupu.

-Baš lijepo osjećamo. Nismo bili zajedno dugo vremena i jedva smo čekali treninge - rekli su u glas mladi fudbaleri Leotara.

Treneri Lotara takođe nisu krili zadovoljstvo što su ponovo istrčali na teren.

- Jednako kao i naša djeca obradovali smo se što smo dobili zeleno svjetlo da nastavimo sa radom, a odmah na startu posebno smo istakli mjere kojih se moramo pridražavati - istakao je Anel Ramić, trener FK Leotar.

I rijeka Trebišnjica dobila je nakon nekoliko mjeseci pauze svoj ukras - mlade, vrijedne i trofejne kajakaše. Jedan od njih Davor Glušac, član Kajak-kanu kluba "Trebišnjica", priznaje da su se on i njegovi drugara pomalo ulijenjili.

- Nismo dugo veslali, ali sada smo krenuli. Svi smo srećni i nasmijani jer smo ponovo na vodi.

POČINjE I BISOKOP

Bioskop u trebinjskom Kulturnom centru, nakon više od dva mjeseca, ponovo će početi da radi u četvrtak, 28. maja. Iz ove ustanove je saopšteno da će projekcije filmova biti u novom terminu od 17 i 19 časova, te da sa radošću očekuju sve ljubitelje filma iz Trebinja.