ljetujte u trebinju (3).jpg

Trebinjska Turistička organizacija pokrenula je promotivnu kampanju na društvenim mrežama "Osjetite duh mediterana, ljetujte u Trebinju", koja je fokusirana na turiste iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije.

Direktor Turističke organizacije Marko Radić rekao je da su kampanju pokrenuli prije nekoliko dana putem njihovih stranica na "Fejsbuku" i "Instagramu", a koja je usmjerena na domaće turiste jer je izvjesno da će se veliki broj njih ove godine odlučiti za odmor u domaćim destinacijama.

"Trebinje je tu lider i tu nema nikakve dileme. Nakon što je postalo izvjesno da će se dodjeljivati turistički vaučeri počeli smo sa kampanjom da pokažemo naše turističke atrakcije", naveo je Radić.

ljetujte u trebinju (2).jpg

Dolazak u Trebinje je najbliži dodir sa Mediteranom, a naša turistička ponuda je među najboljim u Republici Srpskoj i BiH.

"Tu su brojni kulturno-istorijski spomenici, manastiri, ali i mogućnosti uživanja u sportskim i adrenalinskim sadržajima, izletima u netaknute prirodne krajolike, kao i vrhunska i neizostavna gastro ponuda", naveo je Radić.

Zato je iz Trebinja upućen poziv svima koji žele da uživaju u odmoru i ljetu - dođite u Trebinje, osjetite Mediteran, ljetujte u najljepšem malom gradu na Balkanu. Čekamo vas!

ljetujte u trebinju (1).jpg