policija.jpg

Na području Policijske uprave Trebinje, 21.05.2020. godine evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda.

Policijskoj upravi Trebinje prijavljeno je da je više lica dobilo poruku putem „Messenger“ aplikacije da na određeni telefonski broj uplati prvo 30 KM dopune, a nakon toga još 20 KM dopune. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Prevara“.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila oko 16.30 časova u mjestu Aleksina međa, trgovački objekat „Best“ pumpe u Trebinju. Naime, putnički automobil marke „BMW“ kojim je upravljalo lice inicijala M.Lj. iz Trebinja je uslijed neprilagođene brzine ostvarilo kontant sa parkiranim putničkim automobilom marke „Volkswagen“, tip „Golf“ koje je od siline udara odbacilo u unutrašnjost trgovačkog objekta. Saobraćajna nezgoda za poljedicu ima materijalnu štetu.

Udes pupma.jpg

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala B.P. počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala M.T. počinilo krivično djelo „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.