Mural nebojsa glogovac.jpg

Trebinjac Miloš Narančić uradio je na stambenoj zgradi u Trebinju, preko puta Srednjoškolskog centra, mural sa likom svoga poznatog, prerano preminulog zemljaka Nebojše Glogovca.

Miloš je, u stvari, uradio samo pola lika poznatoga glumca, ali razlog za ovakvu umjetnikovu precepciju, ili napola prekinuti rad koji će možda u budućnosti još biti dovršavan, nismo uspjeli saznati, jer do umjetnika nismo mogli doći, s obzirom da, kako kažu njegovi prijatelji, ovih dana ima pune ruke posla i ne javlja se na telefon.

Ovaj samouki umjetnik već godinama ima pune ruke posla, jer slovi za najpoznatijeg i najpopularnijeg majstora za izradu, prvenstveno tetovaža, za koje, kako nam je, u razgovoru koji smo vodili još prije tri godine, rekao da se rade uglavnom po narudžbi, a mušterije se naručuju unaprijed.

"Možete zamisliti koliko sada ima posla, nakon što korone u Trebinju nema već neko vrijeme, kada je ranije bio i previše zauzet, a sada mu je, nakon dvomjesečne pauze, omogućeno ponovo da radi", kažu njegovi prijatelji.

Osim tetovaža, Miloš je majstor i za grafite i murale koje takođe radi po narudžbi i koje je najviše  radio za navijače Crvene zvezde, ali oslikava i poslovne prostore, poput kafića, frizerskih salona i slično, a najvažnije je da su svi zadovoljni.

Zadovoljni su i građani Trebinja jer je Milošev mural njihovog poznatog zemljaka Nebojše Glogovca najmanje što je ovaj grad za svoga glumca mogao uraditi.