Izaberi pismo: ćirilica / latinica

Nestorović: Novak Đoković će finansirati izradu Teslinog aparata

Novak djokovic.jpg

Novak Đoković je trenutno u Marbelji gdje provodi vrijeme u izolaciji zbog pandemije korona virusa, a pulmolog Branimir Nestorović izjavio je kako se čuo sa najboljim teniserom sviketa.

Navodno, Novak je želio da finansira aparat koji je napravio Nikola Tesla davne 1906. i koji će se koristiti u sportskoj medicini.

- Čuo sam se sa Novakom, on je genije. Zvao je da pita šta može da donira. Mi ćemo poslije kad sve ovo prođe tek čuti oko prizvodnje domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera i kakav je Novak, on se ponudio da to finansira i pokloni svim bolniciama, rekao je Nestorović gostujući u emisiji Fokus na TV B92.

Pulmolog je ispričao još jednu anegdotu, kada je davno liječio tada dječaka Đokovića.

- Rekao mi je - ja ću biti najbolji na sviketu. Mislim da je to rekao sa 13 godina. Rekao je sa toliko ubjeđenja. Došao sam kući i rekao ima jedan klinac koji je tako rekao da će biti najbolji na svijetu, da je to djelovalo stvarno.

Šta Vi mislite o ovome?

Napomena: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne i stavove internet portala trebinjelive.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal trebinjelive.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.




Evo zbog čega je TrebinjeLive najčitaniji i najuticajniji portal u gradu!
50.000+
dnevnih
posjeta
1.550.000+
mjesečnih
čitanja
3.900.000+
mjesečnih
pregleda stranica
30.000+
fejsbuk
sviđanja