agram euroherc.jpg

Kako bi pomogli onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija u borbi protiv virusa korona (Covid-19), grupacija Agram BiH, u čijem sastavu djeluju Euroherc osiguranje d.d., Adriatic osiguranje d.d, STP Agram i Poliklinika Agram, uputila je vrijednu donaciju bolnicama u BiH.

''U ovim zaista izazovnim trenutcima, u kojem se trenutno nalazi cijeli svijet, te cijeneći izuzetne napore koje čine zdrastveni radnici u Bosni i Hercegovini, a kao skromna zahvalnost od preko 1.000 radnikaAgrama, odlučili smo donirati iznos od po 100.000 KM za SKB Mostar, Opštu bolnicu Konjic i Univerzitetski klinički centar Republike Srpske Republike srpske, Banja Luka", naveli su iz Agrama.

Smatraju da je jako važno osigurati odgovarajuću opremljenosti zdravstvenog sistema kako bi se isti mogao nositi s potencijalnim širenjem bolesti.

"Agram BiH poziva sve naše građane da u ovim teškim trenucima budu složni i solidarni te da svi zajedno poštujemo preporuke štabova za vanredne situacije i zdrastvenih radnika, jer ćemo upravo time dati svoj najveći doprinos u borbi protiv virusa korona. Koristimo još jednom priliku da se zahvalimo svim našim zdravstvenim radnicima, herojima u bijelom, koji svakodnevno ulažu nemjerljive napore kako bismo pobijedili u ovoj borbi i zaštitili sve nas'', navode u svom saopštenju iz ove grupacije.