policija kontrola.jpg

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su juče, 20. marta 2020. godine, izvršili pretres lica inicijala A.Ć. kod koga je pronađena i oduzeta manja količina biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu i jedna ručno punjena cigareta napunjena biljnom materijom koja svojim morfološkim karakteristikama podsjeća na opojnu drogu marihuanu.

Nakon pretresa lica izvršen je i pretres stana i pomoćnih prostorija koje koristi navedeno lice kojom prilikom je pronađen jedan faksmil – pečat, crno-plave boje sa natpisom na ćirilici i latinici „Centar za socijalni rad Trebinje“ i potvrda Centra za socijalni rad Trebinje ovjerena pronađenim pečatom.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju naložilo je policijskim službenicima da podnesu Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske i da nastave rad na dokumentovanju krivičnog djela „Falsifikovanje isprave“ protiv lica inicijala A.Ć