Policijski službenik Policijske stanice Trebinje fizički je napadnut ispred prostorija Službe hitne medicinske pomoći Trebinje.

hitna-pomoc-trebinje.jpg

Naime, medicinski tehničar iz Službe hitne medicisnke pomoći Trebinje je pozvao policiju kako bi zaštitio sebe i svoje kolege od lica inicijala B.G. koji je bio u vidno alkoholisanom stanju, a koji je ulazio u njihove prostorije i na razne načine ih ometao u radu.

Po zaprimanju prijave policijski službenici su otišli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala B.G kako sjedi na klupi ispred SHMP Trebinje. Lice se oglušilo na zakonito izdata naređenja policijskih službenika. Nakon niza psovki i uvreda koje je uputilo policijskim službenicima, jednog policijskog službenika je i fizički napalo čime je počinilo krivično djelo napad na službena lica u vršenju službene radnje.

Lice inicijala B.G. je lišeno slobode, a nakon kompletiranja predmeta izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napad na službeno lice u vršenju službene radnje će biti podnešen Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.