Godinama unazad određeni komadi garderobe odolijevali su svim popularnim trendovima koji su dolazili iz velikih modnih kuća.

modne kombinacije.jpg

Ti komadi smatraju se klasicima koje svaka žena treba da ima u svom garderoberu, a sigurni smo da bar jedan od njih i imate. Ovi modni komadi odišu klasičnim bojama, na sebi nemaju upečatljive dezene, a pored toga klasičnih su krojeva, u čemu se i ogleda njihova posebnost i istrajnost.

U nastavku pogledajte koji su to modni komadi koji nikada neće izaći iz mode.

Pensil suknja

Ovaj poznati model suknje nosi se već decenijama. Ono što je karakteristično za nju jeste duboki struk i uski kroj dužine do koljena sa malim šlicem ili bez njega.

Ova suknja idealno će istaći vašu figuru i staviti vaš struk i kukove u prvi plan. Odlično će se uklopiti u poslovni izgled, stoga je možete nositi na posao uz salonke, košulju klasičnog kroja koju ćete upasati u suknju i dobar sako.

Isto tako, dobro će izgledati i ukombinovana sa elegantnim sandalama i raskošnom i elegantnom tunikom.

Dakle, ovu suknju možete kombinovati na više načina, u zavisnosti od vašeg ukusa. Sada se nosi i kao dio urbanog stajlinga, gdje devojke u kombinaciji sa njom nose patike i razne dukseve.

Klasični blejzer

Blejzer klasičnog kroja i boje vjerujemo da svaka od vas ima u garderoberu. On je višenamjenski komad koji takođe možete nositi na posao, večere ili proslave, sve zavisi od prilike za koju ga odaberete.

On će se odlično uklopiti uz elegantne pantalone ukoliko ste krenule na sastanak ili pak uz isto tako elegantnu haljinicu koja je idealna za večeru.

Ispod blejzera možete nositi košulje sa dugim rukavima, tunike ali i klasične majičice, kako je sada popularno.

Prilikom kupovine blejzera najviše pažnje obratite na kvalitet, jer je ovo komad koji nikada ne izlazi iz mode, stoga što vam duže bude trajao, to bolje.

Farmerke

Od kada su se farmerke pojavile, njihova popularnost se ne smanjuje, već je bas suprotno, sve veća i veća.

Jedino što se mijenja kroz vrijeme su modeli i način na koji se nose. Dobar par farmerki, koje idealno stoje su neophodne svakoj ženi.

One nikada ne mogu izgledati previše elegantno, stoga su idealne za opuštene varijante u kombinaciji sa duksevima, majicama, tunikama, dok ukoliko želite malo sređeniji "look" sa farmerkama, odlučite se za sandale ili cipele sa visokom štiklom, košulju i blejzer.

Salonke

Salonke su komad obuće koji je neprevaziđen. Prepoznatljive su po svojoj visokoj štikli i špicastom prednjem obliku.

Kao i kod farmerki, one se suštinski nikada nisu promijenile u obliku, ali zato danas postoje u pregršt boja i dezena.

Salokne u crnoj ili bež boji će biti od najveće koristi svakoj ženi jer idu apsolutno na sve. Odlično će se uklopiti i uz farmerke i uz elegantne haljine.

Stoga, ukoliko ih već niste obezbijedile, častite sebe jednim parom ovih popularnih cipela.

Mala crna haljina

I kao posljednja, ali ne i najmanje važna - mala crna haljina. Takođe i ona je vanvremenski komad koji se nalazi u vrhu mode.

Poslužiće kao odličan "spas u zadnji čas" kada nemate šta da obučete na neku proslavu, večeru ili čak sastanak, sve zavisi koji model odaberete.

Uvijek je možete kombinovati sa sandalama ili salonkama, uz koje će se idealno uklopiti.

Možete birati dugačke ili kratke modele, sa rukavima ili bez, dekoltirane ili ne, na vama je da izaberete, svakako ne možete pogriješiti za koju god da se odlučite.