U prijateljskoj utakmici pred nastavak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" je u Policama odigrao neriješeno 0:0 sa "Igalom" iz istoimenog mjesta.

Fk leotar fk igalo.jpg

Prvoplasirana ekipa u Drugoj ligi Republike Srpske i prvoplasirana u Ligi udruženja klubova-jug pred pedesetak gledalaca pokazali su prosječan fudbal.

Tokom prvog poluvremena domaćin je imao više šuteva, ali su otišli van okvira gola. Tako je Sekulović u 21. i 44. minutu šutirao preko gola, a Milić glavom u 45. minutu.

Gosti su zaprijetili u 44. minutu kada je na nabačenu loptu natrčao Vlahović, ali njegov šut prošao je pored lijeve stative Perišićevog gola.

U drugih 45. minuta gledaoci su vidjeli šuteve upućene i u okvir gola. Tako je u 52. minutu Zečević iz slobodnog udarca primorao golmana Padrova da odličnom intervencijom spriječi pogodak. Samo dva minuta kasnije Zečević zbog prekršaja, a Koprivica zbog prigovora dobijaju crvene kartone.

Najbolju priliku za domaće imao je Ristić koji je u 84. minutu loptu sa pet metara šutirao preko prečke. Gosti su u 88. minutu preko J. Radovića sa pet metara pogodili prečku.

Nakon utakmice trener Oleg Ćurić je rekao da rezultat nije mjerilo.

"Ove sedmice smo najviše radili na fizičkoj spremi i vidio se umor na igračima. Imamo još dvije sedmice da posložimo sve kockice i ja se nadam najboljem", kazao je Ćurić.

FK "Leotar": Perišić, Andrić, Paranos, Milić, St. Spajić, Zečević, Sekulović, Medan, Repović, A. Spaić. Trener: Oleg Ćurić.Još su igrali: Vukanović, Aćimović, Šešelj, Ristić, Grahovac, Ateljević, Mladenović, Stajić.

FK "Igalo": Padrov, Aleksić, Petrović, Grbić, Tatar, Vlahović, J. Radović, Simović, Bogdanović, Koprivica, B. Radović. Trener: Miodrag Radanovć