Štand Turističke organizacije našeg grada na sajmu turizma u Beogradu danas su posjetili brojni gosti među kojima i gradonačelnik Mirko Ćurić, glumac Mima Karadžić, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, studenti Ekonomskog fakulteta iz Pala.

sajam turizma beograd 20202.jpg

Ćurić je kazao da mu je veoma drago što je imao priliku da vidi brojne posjetioce sajma koji su se interesovali za turističku ponudu Trebinja, navodeći da je ovo predstavljanje jedno od najznačajnijih za naš grad.

"Veliki broj turista koji posjećuje Trebinje dolazi iz Srbije, iz tog razloga je veoma važno da se naša ponuda predstavi turističkim radnicima, medijima, ali i svim posjetiocima sajma", naveo je Ćurić.

On je istakao da je ovogodišnji sajam, kao i ranijih godina, veoma lijepo organizovan, a da štand naše Turističke organizacije posjećuju i gosti iz Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Hrvatske.

Studenti Ekonomskog fakulteta iz Pala od direktora Turističke organizacije Marka Radića saznali su sve detalje oko vizuelnog identiteta i brendiranja kroz slogan "Go Trebinje".

Predstavljeno je i vino trebinjskih vinara.

sajam turizma beograd 20203.jpg

sajam turizma beograd 20204.jpg

sajam turizma beograd 20201.jpg