Preduzeće „Dineco namještaj po mjeri“ iz Trebinja opremilo je svlačionice i službene prostorije Fudbalskog kluba „Velež“ iz Nevesinja.

dineco velez (2).jpg

„Ovaj potez kompanije Dineco za naš klub, koji ima skromna finansijska sredstva, mnogo znači. Prepoznali su potrebu za opremanjem naših prostorija i poklonili nam sav namještaj neophodan za normalno fukncionisanje kluba i rad naših igrača“, rekao je predsjednik Fudbalskog kluba „Velež“ Žarko Laketa.

Ovom prilikom, ugrađene su police za pehare, element za registratore, svlačionice za domaće i goste, svlačionica za sudije kao i prostor za ostavu.

Da hercegovački sport treba da živi i napreduje dokaz je i ovaj gest trebinjske kompanije Dineco.

„Želimo doprinijeti novom početku FK Velež i poželjeti im uspjeh u daljim sportskim takmičenjima“, naveo je vlasnik firme Dineco Duško Pantović.

Prethodno su, uz pomoć Ministarstva omladine i sporta Republike Srpske, rekonstruisane svlačionice ovog kluba, ali je ponestalo sredstava za opremanje u vidu namještaja.

Dineco namještaj po mjeri je kompanija koja proizvodi sve vrste namještaja i svoj uspjeh na tržištu dokazuje ovakvim donacijama.

dineco velez (1).jpg