Povodom finala Kupa Republike Srpske u košarci, u  trebinjskoj Gradskoj upravi priređen je prijem na kome su bili predstavnici košarkaških klubova OKK "Borac" i KK "Leotar" i košarkaškog saveza Republike Srpske.

Kosarkasi prijem.jpg

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je istakao da je Trebinje po prvi put domaćin fajnal fora Kupa Republike Srpske i da je grad učinio sve da se osjećaju lijepo.

"Dogovorili smo se da će i naredne godine naš grad biti domaćin finala Kupa u organizaciji Košarkaškog saveza RS, Sportskog društva Leotar, Grada Trebinja i predjednika Republike Srpske", rekao je Ćurić

Predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Boris Spasojević se zahvalio na lijepom prijemu, dobrodošlici i naglasio da će večeras u Bregovima biti košarkaški spektakl.

"Sinoć su košarkaši Borca i Leotara bili bolji od svojih protivnika i dokazali da su zasluženo u finalu Kupa. Publika koja je došla sinoć i sigurno je da će doći i večeras, što je potvrda da ovdje ljudi vole sport", rekao je Spasojević.

Finale Kupa igra se u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 17.00 časova, a igraju KK "Leotar" i OKK "Borac" iz Banja Luke.